9 причини да подариш уютни пантофи за зимата

1. Не знаете какъв подарък да вземете

Коледните празници винаги са повод да се спрете за малко в забързаното ежедневие и да се запитате: “От какво се нуждаят нашите близки, какво да подаря на…”. За жалост отговорът не винаги е очевиден и понякога е трудно да изберете най-хубавия подарък. Във Велис се предлагат изключително топли и пухкави чехли и пантофи за всеки вкус в различни размери. Ние вярваме, че високото качество превръща продуктите ни в един отличен подарък, който никога не е излишен и е супер решение за всеки. В крайна сметка всички обичат да им е топло и комфортно, докато са си у дома.

2. Пакетните цени са супер изгодни

Велис предлага пакети, които включват не само чехли и пантофи, а страхотни стелки, с които да направите зимните си обувки точно толкова удобни и топли, колкото са и домашните пантофи. Така където и да отидете ще се чувствате уютно като у дома. Едно пакетните предложения е възглавница за кола, стол в офиса или дома. Възглавницата е неустоимо пухкаво предгложение. Тя носи комфорт и мекота. Вярваме, че една пухкава възглавница би бил отличен подарък за колата на някой, който обича да пътува и го прави често. В момента е супер изгодно да го поръчате пакет възглавница за кола, заедно с мъжки чехли, а също така и поотделно в пакет 4 или 6 броя. Можете да изберете цветовете, така че да си отиват с интериора вкъщи или в офиса.


3. Опитвате се да накарате детето си да носи пантофи

Най-добрият и успешен начин да накарате както дете, така и юноша да носи по свое собствено желание чехли/пантофи вкъщи е ако ги харесва наистина много. Някои деца са способни да ходят боси по ледения под у дома, което е опасно за здравето им. Вместо да се карате и да повтаряте непрестанното: “Обуй си чехлите!”, една отлична идея е да им подарите за Коледа чифт от най-пухкавите пантофи на Велис. Те са толкова неустоимо удобни, че когато усети този комфорт, всяко дете ще стане повече от послушно. Разгледайте детските пантофи тук или се възползвайте от пакета ни Пантофи за цялото семейство. 

4. Искате да създадете комфорт на хората у дома

Във Велис има пакетни промоции и много изгодни цени, ако решите да изненадате цялото семейство с по един чифт топли чехли или пък пантофи. Зависи от Вашето предпочитание и вкус. Това е отлична идея за подарък, защото с една покупка осигурявате комфорта на цялото си семейство и то за много дълъг период от време. Тъй като чехлите и пантофите са с естествени материали и “дишаща” вълна те са подходящи за всички сезони.

5. Харесвате пухкави и топли неща

Коледа чука на вратата и е време за пухкави подаръци. Във Велис ще откриете пакети “чехли за него и нея”, както и “пакет бебе”, който е повече от пухкав и удобен. Естествения пух е страхотен, защото не се “скубе” лесно и осигурява топлина и комфорт за цялото семейство. Ако харесвате пухкави неща, продуктите на марката Велис със сигурност са най-добрия Ви избор.

6. Държите на качеството

В случай, че сте се запознали с продуктите на Велис може би вече сте забелязали, че са качествени. Направени са от висококачествена кожа, специално грайферното ходило от водоустойчива и непропусклива подметка, както и изключителната здравина на шевовете и конците. Гарантираме, че всички притежатели на чехлите и пантофите на Велис, ще ги носят с удоволствие години наредСтилния изчистен дизайн на чехлите и пантофите е едно страхотно допълнение към характеристиките на крайния продукт. Ние смятаме, че не можете да сбъркате ако заложите на качествен подарък.

7. Напомнят Ви за детството

Спомняте ли си как едно време носехме такива пантофи (топлинки) в детската градина и колко бяха пухкави и удобни? Е, Велис се грижи това да бъде усещането, което носят и днес. В случай, че Ви се иска да зарадвате някого и да го върнете към далечното (или пък не чак толкова далечно) минало, за да се почувства отново дете – подарете му пантофи или страхотни чехли от Велис.

 

8. Искате да спасите нечии крачета от измръзване

Забелязали сте, че Ваш близък има необходимост от затопляне, защото непрестанно “зъзне” дори когато е обут. В такъв случай буквално можете да спасите крачетата му от измръзване. Едни пухкави и топли пантофи от Велис с високото качество на естествена агнешка кожа и вълна биха “спасили положението”. Те са Коледен подарък, за който винаги ще Ви бъдат благодарни.

 

9.Просто много Ви харесват

Нали си спомняте онова усещане, когато нещо те грабне и просто много ти допада? Това се случва понякога с нашите клиенти. Така е, защото топлината и уюта винаги са за предпочитане през зимния сезон и привлича хората. Коледа е страхотният повод да подарите точно това топло чувство на своите близки. Може би ги виждате като просто чехли или пантофи, но всъщност те носят със себе си едно невероятно и неповторимо усещане за комфорт. 

Можете да разгледайте най-продаваните ни продукти тук.

Предупреждение: трудно е да се върнеш към нещо обикновено, ако веднъж си изпробвал Велис, защото са пристрастяващо топли и удобни.

Scroll to Top